GAZİANTEP / NİZİP - Dr.Abdülkadir Erdil İlkokulu

Nis

Şİmdi Hayellerini Boyama Zamanı Projesi kapsamında Öğrencimiz Ahmet Efe Sürücü sınıf öğretmeni Filiz Korkmaz danışmanlığında Resim dalında İl Birincisi oldu.Öğretmenimizi ve öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Gaziantep'te düzenlenen yüzme yarışmasında 2/F sınıfı öğrencimiz Hüseyin Günay İl 1.olmuştur.Öğretmenimiz Esra Bozkurt ve Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitleri Günü nedeniyle ilçe genelinde yapılan Resim Yarışmasında öğrencimiz Mustafa Poyraz  Yaşar Öğretmeni Esra Bozkurt rehberliğinde yaptığı çalışma ile İlçe 1. oldu. Öğretmenimizi ve öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Gaziantep'te düzenlenen yüzme yarışında öğrencimiz İbrahim Yalçın İL 3.Olmuştur.Öğretmenimiz Yasin Eskili ve Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor  Projesinde

2/B sınıfının bu haftaki kitap okuması ve tahlili sınıf öğretmeni Esra Bozkurt rehberliğnde yapıldı.

Ara

Sınıf Öğretmenlerimiz Musa DOĞan ve Özkan TÜMER rehberliğinde  öğrencilerimizle birlikte 15 Temmuz Gazetesi hazırlandı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuz Gazişehir Öğrenci Meclisi tarafından resim ramazan ayı temalı yarışması düzenlendi.
Yarışma Sonucu :

1. 4/F Melisa YILDIRIM